Topte levně

Zimní sezona se neúprosně přiblížila, teploty venku už rozhodně nejsou z těch nejpříjemnějších a domácnosti pomalu ale jistě začínají topit, s čímž jsou bohužel spojené nepříjemné výdaje. Každý chce šetřit a tak hodně lidí topí méně a má doma chladněji. Dnes už se ale nemusíte šidit o svůj komfort. Existují moderní řešení vytápění, které vás budou stát na penězích méně a přitom budete moci topit na vámi požadovanou teplotu.

Takové řešení nabízí německá firma Thermotec, která má na trhu svůj podíl elektrického systému vytápění, které se hodí do každé místnosti. V nabídce má samozřejmě také koupelnové žebříky a tělesa vybavená zajímavě řešenou technologií. K úsporám dochází díky tepelně akumulačnímu jádru, které je v každém tělese umístěno a které vstřebává energii a shromažďuje ji v sobě v podobě tepla, přičemž stačí nabíjení jen přibližně polovinu doby, po kterou pak topení zvládne vyhřívat místnost. Tím se liší od jiných topení, která po vypnutí okamžitě přestanou hřát.

Ještě více ale můžete ušetřit také díky přesné regulaci teploty, která je zajištěna různými typy termostatů, které si lze pro tělesa i koupelnové radiátory vybrat. Díky přesné regulaci a možnosti nastavit teplotu na konkrétní časové úseky a období lze zabránit zbytečnému plýtvání energií.

Thermotec na své produkty poskytuje záruku třicet let, což je bonus navíc, stejně jako příslib bezúdržbovosti. Slibuje, že po celou dobu životnosti topných zařízení není třeba investovat do žádných oprav ani revizí.


Toto je placený PR článek, autor blogu nenese odpovědnost za jeho obsah. Pokud chcete vydat podobný článek s tématikou stavebnictví a bydlení, napište mi.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *