Jakou zvolit střechu na pergolu


Zastřešení pergoly není žádná věda. I přesto, že se jedná o venkovní otevřenou konstrukci, která má obvykle kratší životnost než celá stavba, vyplatí se vybírat kvalitní krytiny s dlouhou životností a vysokou odolností. Jsou to právě střešní krytiny, které prodlužují životnost takových staveb, jako jsou pergoly, altány, zahradní domky nebo zastřešené terasy.

Nabízíme celou řadu variant lehkých střešních krytin, které jsou pro pergoly ideálním řešením.

Jasná volba padá na krytiny plastové. Pro řadu zákazníků může plastová krytina evokovat nekvalitní vlnitou střešní krytinu, která se rozpadne po první zimě.

Dávno tomu tak ale není. Stačí vybírat kvalitní výrobky od prověřených výrobců, a právě takové výrobky nabízíme, kromě klasických vlnitých střešních desek si můžete vybrat také měkkou plastovou střešní krytinu dodávanou v roli nebo dát přednost klasickým střešním taškám a pořídit si jejich dokonalou imitaci v lehkém plastovém provedení které je navíc vysoce odolné vůči náletům, mechu i lišejníku.

Pergola

V naší nabídce najdete výrobky pod značkou Eureko a Laniplast

V sortimentu Eureko najdete dokonalé napodobeniny střešních šindelů i břidlicových tabulí na rozdíl od originálu jsou však velmi lehké, snadno se ukládají a nevyžadují žádnou údržbu, výrobce navíc používá i materiál určený k recyklaci proto se nejedná o velkou zátěž pro životní prostředí. Lanitplast nabízí polykarbonátové i sklolaminátové střešní krytiny v řadě barevných provedení i v různých velikostech tabulí. Volba střešní krytiny je jen na vás a také na typu střešní konstrukce vaší pergoly. 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *