Na co lze čerpat překlenovací úvěr?

Stavební spoření, jenž je dlouhodobě nejpopulárnějším finančním produktem u nás, a z něj vycházející překlenovací úvěr, lze využít k mnoha věcem. Nemusíte kupovat celý dům nebo byt, možností je mnohem víc. Pojďme se na ně podívat.

Chcete mít své bydlení ekonomicky úspornější? Překlenovací úvěr můžete využít například pro výměnu oken. Tento úvěr lze také čerpat například na nákup nového efektivnějšího kotle, nebo i výměnu radiátorů. Veškerá regulační a měřící technika související s tepelnými úsporami lze také pořídit tímto způsobem.

Zabezpečení nemovitosti a tzv. překlenovák jdou také k sobě. Oplocení pozemku nebo bezpečnostní dveře jsou jedny z nákladů, které můžete uhradit touto cestou.

Tip: Stavební spoření a překlenovací úvěr svěřte odborníkům z Českomoravské stavební spořitelny. Úvěr od Lišky má již každá desátá domácnost v české republice.

Rekonstrukce jsou jasným cílem pro čerpání prostředků z překlenovacího úvěru. Veškeré koupelnové a toaletní vybavení je ideální investicí.

Překlenovací úvěr lze využít k hrazení nákladů na právní úkony související s bydlením. Tímto způsobem můžete uhradit daň z převodu nemovitosti či náklady spojené s převodem práv a povinností spojených s členstvím v bytovém družstvu.

Jak vidíte, možnosti využití překlenovacího úvěru jsou velmi široké. A protože ne každý má možnost s řešením svých životních situací čekat, až bude mít dostatečně naspořeno, vznikl i tento velmi rozšíření finanční produkt.


Toto je placený PR článek, autor blogu nenese odpovědnost za jeho obsah. Pokud chcete vydat podobný článek s tématikou stavebnictví a bydlení, napište mi.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *