Střecha na klíč – spolehlivé řešení za dobrou cenu

Když stavíte dům, dříve či později narazíte na volbu střechy, resp. firmy, která vám kvalitní a funkční střechu udělá. Této volbě se vyhnete pouze v tom případě, že máte celý dům na klíč od jedné firmy, ale i při takovém řešení není od věci vědět o alternativních možnostech třeba už jen proto, abyste si dokázali srovnat cenu různých řešení.

Řešení, které je kompromisem mezi stavbou celého domu na klíč včetně střechy a sháněním celé řady specializovaných řemeslníků od tesařů, klempířů, pokrývačů až po kominíky, je nechat si postavit na střechu na klíč.

Výhody střechy na klíč

Stavebníci si nechávají dělat střechy na klíč v těch případech, kdy nechtějí z nějakého důvodu na klíč celý dům, ale chápou, že střecha patří k tomu nejdůležitějšímu na domě a nechtějí její stavbu podcenit. Na střeše pracuje spousta řemesel a jejich koordinace nemusí být úplně jednoduchá. Navíc nezapomeňte, že střechu obvykle potřebujete rychle, aby do hotové stavby neteklo. Nemůžete si dovolit položit trámy a čekat až budou mít čas pokrývači nebo klempíři a následně čekat měsíc na kominíky. Všech těchto potenciálních problémů vás zbaví střecha na klíč od spolehlivé firmy. Navíc i případné problémy se střechou řeší jeden dodavatel a nestane se vám, že protékající střechu bude svalovat klempíř na pokrývače a naopak a vy se opravy nedočkáte.

Střecha na klíč i při rekonstrukci

Nechat si udělat střechu na klíč může být dobré rozhodnutí i v případě, že nestavíte, ale pouze rekonstruujete dům. V podkroví se dá vybudovat krásné bydlení, ale se starou střechou to nebude úplně to pravé. Vyměnit starou poškozenou střechu za novou udělanou na klíč a získat tak krásné podkrovní bydlení může být velice moudré rozhodnutí.

Pokud jste ve fázi plánování domu nebo jeho rekonstrukce a hledáte optimální řešení za rozumnou cenu při zachování kvality, zkuste se zamyslet nad střechou na klíč.


Toto je placený PR článek, autor blogu nenese odpovědnost za jeho obsah. Pokud chcete vydat podobný článek s tématikou stavebnictví, napište mi.


Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *