Žaluzie

Moderní stínicí technika se stále více podílí na kvalitě bydlení i podobě našich domovů

Rolety, žaluzie, závěsy a ostatní stínicí prvky, které vás napadnou, už dávno neslouží pouze svému původnímu účelu. Uživatelům přináší celou řadu výhod, díky kterým stojí za to věnovat výběru vhodného stínění pozornost. V první řadě je potřeba si uvědomit, k čemu všemu má sloužit, a podle toho se rozhodnout.

Doplněk interiéru a teplo domova

V mnoha obměnách si můžete na vnitřní stranu oken pověsit stínící závěsy, japonské stěny, dřevěné žaluzie nebo rolety. Tato stínicí technika plní v interiéru vedle funkce ochrany proti slunci také roli designovou. Mezi hlavní výhody interiérového stínění proto patří rozmanité možnosti materiálů (dřevo, plast, textilie), které u vás doma pomohou navodit útulnou atmosféru. Vhodná kombinace materiálu a dekoru snadno z vnitřního zastínění vytvoří estetický prvek, který sladíte se zbytkem interiéru.

Žaluzie

Nechte si poradit od specialisty

Návrhem, vývojem a výrobou interiérového stínění se na českém trhu už přes 20 let zabývá značka Bematech, která má díky široké nabídce služeb v tomto odvětví čelní postavení. Výroba na míru, moderní provedení, originální design, kolekce vlastních látek a vysoká kvalita výroby vynesla českému stínění úspěch i na zahraničních trzích. Bematech je díky svým zkušenostem největším specialistou na výrobu látkových rolet , tzv. den a noc nebo římských rolet.

Zastínění střešních oken

Díky zpracování interiérové stínicí techniky na míru jsou v Bematechu schopni doporučit a vyrobit stínění do atypických oken nebo velkých ploch. Problémem nejsou ani střešní okna, u kterých je především potřeba zajistit dokonalé vypnutí látky. Z toho důvodu Bematech vyvinul speciální modely rolet do střešních oken. Na přání lze pro šikmé použití upravit i látkové nebo římské rolety.

Žaluzie

Volitelný design vnitřního stínění

Paleta základního barevného provedení nabízí dostatečný výběr odstínů pro vyladění interiérového stínění v obvyklých barvách. Náročnější klienti mohou využít služby lakování pevných částí stínění do libovolných odstínů dle vzorníku RAL. Originální kolekce látek na rolety, žaluzie, závěsy a japonské stěny najdete v katalozích od značky Bematech.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *