Moderní interiér: kuchyň na míru a vestavěné skříně

Když se blíží dokončení stavby domu, je na čase začít přemýšlet o interiéru. Ne každý stavebník má tu možnost postavit obrovský dům s několika šatnami a neřešit tak úložné prostory. Většinou je dům velikostně  omezen z důvodu financí nebo velikosti pozemku. Ale ani v menším domě není nic ztraceno, když budete dopředu počítat s vestavěnými skříněmi.

Vestavěné skříně se od dob našich rodičů či prarodičů výrazně změnily a z nevzhledných šedivých krabic se staly moderní  součásti bytů i domů, které vhodně doplňují interiér, nijak neruší a umožní vám ukrýt spousty věcí, které nemají být všem na očích.

Vestavěná skříň se obvykle skládá se ze dvou částí a to z policového systému uvnitř a posuvných nebo jiných dveří. Jak už název skříní napovídá, stavíme je obvykle do různých výklenků či podél celých stěn, takže skříně nikam nevyčnívají a v místnosti z nich vidíte pouze dveře. Viditelná část dveří může být v libovolné úpravě – od barev, přes imitace dřeva až třeba po zrcadla, která opticky zvětší místnost a pomohou zejména dámám ráno při oblékání.

Další důležitou součástí interiéru, kterou budete v novém domě řešit jako jednu z prvních je kuchyně. Bez kuchyně dům dost dobře fungovat nemůže a šetřit na kuchyni také není ideální, pokud chcete, aby vám sloužila mnoho let. Pořídit můžete kuchyň levně v diskontních prodejnách nábytku, nebo si kuchyň necháte udělat na míru. Solidní výrobce kuchyní vám dá dlouhotrvající záruku a investice do kvalitní kuchyně se vám zcela jistě vyplatí.

Najít někoho, kdo vám dokáže nabídnout příjemnou cenu, avšak ne na úkor kvality, je poměrně složité. Chcete-li, aby váš dům či byt vypadal tak, jak jste si ho ve svých snech malovali, obraťte se na společnost JN Interier, která se pohybuje na trhu moderního bydlení již od roku 2000 a nabízí jak vestavěné skříně, tak i  kuchyně na zakázku.


Toto je placený PR článek, autor blogu nenese odpovědnost za jeho obsah. Pokud chcete vydat podobný článek s tématikou stavebnictví, napište mi.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *