Kde hledat inspiraci a zkušenosti s dřevostavbou

Ačkoliv to může někomu připadat zvláštní, nejen na internetu lze čerpat inspiraci. My jsme v začátcích úvah o stavbě domu mimo jiné vykoupili trafiku a studovali časopisy o stavbě a bydlení. Kvalita časopisů je různá a koupě některých jsou dle mého názoru zbytečně vyhozené peníze.

Na veletrhu Dřevostavby jsem v nějaké soutěži vyhrál předplatné časopisu Dřevo a stavby a tento dvouměsíčník mi přirostl k srdci. Kromě toho, že vychází jen jednou za dva měsíce  a tím pádem mám dostatek času přečíst každé číslo, je plný zajímavých informací, které se hodí jak tomu, kdo se stavět chystá, tak i těm, kdo už mají postaveno a řeší např. zahradu.

Na můj vkus se v článcích příliš často objevují stejné firmy, ale to už si musí každý přefiltrovat sám a nevybírat dodavatele jen podle jednoho časopisu. Mimochodem, často se zde objevuje i firma, která mně osobně kalkulaci slíbenou na osobní schůzce neposlala bez jediné omluvy ani za rok.

Pokud přemýšlíte o dřevostavbě, považuji časopis Dřevo s stavby za užitečnou investici a zejména rubrika Na návštěvě u …, za skoro povinné čtení.

A co vy, máte nějaký jiný tip na dobré čtivo?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *