Zapište si odběr nových článků e-mailem

Líbí se vám StavoBlog, ale nebaví vás kontrolovat, kdy konečně začnu stavět a bude tu více obsahu? Zapište si odběr novinek e-mailem a pokaždé, když vydám článek, dostanete o tom zprávu. Přihlašovací formulář naleznete na každé stránce v pravém sloupci nahoře (hned pod ikonkou RSS).

Všiml jsem si, že sem chodíte z vyhledávačů na poměrně přesné dotazy, na které tu ale zatím odpověď nenajdete – např. hodně dotazů směřuje na zkušenosti s firmou Celet nebo se systémem Stavoblock. Ty zkušenosti se tu určitě časem objeví, takže se vyplatí si odběr novinek zapsat.

A když už jsem v prvním odstavci zmínil RSS, tak novinky na StavoBlogu můžete samozřejmě sledovat i jeho prostřednictvím. Stačí se přihlásit k odběru RSS a novinky doputují automaticky přímo do vaší čtečky.

Příští článek už bude zase k věci nebo spíše ke stavbě. Chystám se sepsat položky, které se podle mě vyplatí ze smlouvy o stavbě domu vyhodit a zajistit si je sám. Dá se tím (doufám :) výrazně ušetřit, protože dodavatel stavby nemá například vůbec žádný zájem na tom, aby vám sháněl levnější dlaždičky do koupelny nebo levnější plovoucí podlahy.

Zapište si odběr novinek tímto formulářem:

[subscribe2]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *