Exkurze u Celetu

Minulý víkend jsme se vyrazili podívat do výroby Celetu na náš dům. Podle hesla důvěřuj, ale prověřuj, jsme chtěli vidět, že dům existuje a že zaplatit první větší splátku je relativně bez rizika. Samozřejmě bych raději platil až bude dům na místě, ale chápu dodavatele, že za dům už utratil dost peněz a chce je před tím, než se dům vydá na cestu na místo určení.

Výrobní hala Celetu se nachází v Nové Včelnici, což je městečko kousek od Jindřichova Hradce. Mimochodem, pokud se rozhodnete v Jindřichově Hradci strávit třeba víkendu, doporučuji penzion Dobré časy.

Výrobní hala Celetu se nachází ve větším areálu a v podstatě tam není nic moc k vidění, je to klasická hala se spoustou dřeva a materiálu. Většinu haly zabíral náš dům, který byl prakticky hotov, takže jsme mohli prohlížet jednotlivé příčky i stěny a tipovat, který kus domu to je. Protože máme poměrně netradičně řešenou střechu, bylo při pohledu na díly 100% jisté, že koukáme na náš dům :)

Nejsilnějším vjemem z návštěvy výroby je krásná vůně dřeva, která se doufáme přenese i do našeho domu, až bude stát na místě.

Vjezd k Celetu
Vjezd k Celetu
Výroba Celetu
Výroba Celetu
Výroba Celetu
Výroba Celetu

1 komentář u „Exkurze u Celetu

  1. Supr, máte pěkněj blog, už se těším na další příspěvky a hlavně na to, až to budete mít postavený :) Držím vám palce!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *