Darujte své milé dárkový poukaz

Blíží se narozeniny Vaší partnerky nebo jí chcete jen tak udělat radost a darovat jí hezký dárek, který jí udělá radost?

Každá žena ocení, když je její partner pozorný a vzpomene si, že jeho partnerka slaví narozeniny či svátek. Ještě více si však žena cení toho, když si na ni jen tak vzpomene a obdaruje ji milou pozorností. Inspiraci na dárky pro ženy můžete hledat prostřednictvím internetového portálu Firmy na zážitky. Inspiraci můžete čerpat zde www.firmanazazitky.cz.

Vaši přítelkyni či manželku můžete pozvat na večeři a dopřát vám oběma romantické chvíle ve dvou. Během gastronomických zážitků můžete ochutnat zahraniční kuchyni. Pochutnat si tak můžete na asijských pochoutkách v podobě sushi nebo indických specialit. Sushi můžete ochutnat v současné době nejdéle působící japonské restauraci v Praze a České republice. Na stůl dostanete sushi mísu pro dvě osoby, v níž najdete rozmanité druhy sushi. Dalším chodem je japonská polévka misoshiru. Kromě gastronomických zážitků v nabídkovém katalogu Firmy na zážitky najdete také celou řadu jiných nápadů, jak potěšit Vaši milou. Darovat jí můžete také některou z dárkových poukázek nebo společně můžete vyzkoušet například kurz přežití v přírodě.

Během tohoto kurzu si na vlastní kůži vyzkoušíte, jaké by to bylo, kdybyste se ocitli bez pomoci v přírodě. Čeká na Vás stavba přístřešku, rozdělání ohně za pomoci křesadla i slaňování ze skály. Adrenalin v krvi rozhýbete také při šplhání do koruny stromu, který dosahuje třiceti metrů. Po náročném dni si budete moci odpočinout v pravé indiánské sauně.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *