StavoBlog.cz

Máme přípravu pro základovou desku 1NP

Začínají se nám rýsovat obrysy domu i když trochu divně může vypadat to, že máme hotové pasy a ztracené bednění pro desku v 1NP a ještě není vybagrované 1PP :). Je to ale kvůli tomu, že po vybagrování podsklepení by se už bagr dobře nedostal k bagrování pasů pro nadzemní část. Proto ta příprava napřeskáčku. Nicméně tento týden už se pracuje na vybagrování 1PP a měla by se snad stihnout i jeho základová deska. Děsím se, kolik z toho bude zase hlíny.

100% funguje ten pocit „jé, vždyť je to strašně malé“, což je naštěstí jen optický klam vznikající velikostí prostoru okolo. Jakmile přibudou stěny a příčky, začne člověk prostor vnímat jinak (aspoň doufám :)

Také máme snad konečně elektřinu – člověk z ČEZu volal včera ráno, že to jde montovat a protože se už neozval, předpokládám, že to klaplo. Těch formulářů pro ČEZ bylo na můj vkus nějak moc a celé se to dost vleklo. Až mi přijde faktura, napíšu něco o nákladech na připojení elektřiny a vody – to by mohlo dost lidí zajímat, protože dopředu tu cenu většinou nezjistíte.

Ztracené bednění

Více obrázků najdete v galerii.

Exit mobile version