RAVAK nabízí vany s doživotní zárukou

RAVAK dlouhodobě patří mezi špičku mezi výrobci akrylátových van a koupelnových konceptů. Vysoká kvalita akrylátových výrobků této značky je mezi zákazníky známá. Kvalita akrylátových van značky RAVAK je dlouhodobě podporována prodlouženou zárukou. Nyní RAVAK nabízí všechny akrylátové vany RAVAK, zakoupené do konce roku 2015 s doživotní zárukou.

Všichni zákazníci, kteří zakoupí vanu RAVAK, mají možnost zaregistrovat se na webu www.ravak.cz a získat na zakoupenou vanu Doživotní záruku. Tuto záruku na vanu poskytne firma RAVAK, a.s. kupujícím, kteří vanu zakoupí a řádně zaplatí v období od 1.6.2015 do 31.12.2015. V rámci této doživotní záruky bude kupujícímu vana opravena, nebo v případě výskytu neopravitelné vady vyměněna, a to po celou dobu života kupujícího, bez ohledu na počet uplatnění nároku na odstranění vady zakoupené vany během trvání Doživotní záruky. Doživotní záruku mohou uplatňovat pouze fyzické osoby.

Vana Ravak

Doživotní záruka vznikne pouze v případě, že kupující zaregistruje výrobek v online formuláři na webu RAVAK.cz v době 60 dnů od jeho zakoupení a využita může být vždy jen tehdy, pokud kupující při uplatnění Doživotní záruky předloží záruční list při koupi vany řádně vyplněný prodejcem nebo výrobcem spolu s platným prodejním dokladem, vztahujícím se k výrobku.

V rámci registrace je nutné, aby kupující uvedl své jméno, rok narození, poštovní adresu, emailovou adresu, telefonní číslo, typ vany, sériové číslo vany, datum nákupu, název prodejce a místa, kde Kupující vanu koupil. Kupující též zaškrtne, zdali má zájem být informován o novinkách značky RAVAK.

V dnešní době už klasické materiály pro výrobu van, jakým je například smaltovaná ocel, často nahrazuje akrylát. Litý akrylát má vysoce lesklý a neporézní povrch, který se jednoduše čistí a udržuje. RAVAK vyrábí vany z akrylátu se speciální antibakteriální povrchovou úpravou Antibac®. Akrylátový povrch má oproti povrchu kovové vany výhodu také v tom, že je vždy pocitově teplý, protože povrch vany při doteku nechladí.


 

Toto je placený reklamní článek, autor blogu nenese odpovědnost za jeho obsah. Pokud chcete vydat podobný článek s tématikou stavebnictví a bydlení, napište mi.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *