Návrhář koupelen – jednoduchá aplikace pro navrhování koupelny

Při stavbě či renovaci je potřeba mít vždy všechno změřené. Všechno musí odpovídat a sedět na svém místě. Pokud však nejsou parametry pečlivě zapsány, mohou se velmi jednoduše zapomenout a poté následuje složité přeměřování, které se ve finále může opakovat ještě několikrát.

Pro pohodlnou stavbu nebo renovaci je zde aplikace Návrhář koupelen, dostupná na www.levna-koupelna.cz. Tato aplikace je navržená přesně podle potřeb stavitelů a umožňuje jednoduché rozměření a naplánování umístění veškerého umístění vybavení, s ohledem na vestavěné komponenty, jako jsou okna a dveře.

banner-navrhar

Jak tato aplikace funguje?

Návrhář koupelen je velmi praktická a zároveň jednoduchá aplikace, která umožňuje rychlý a přesný návrh koupelny podle individuálních představ.

Po vstupu do aplikace se objeví několik přednastavených tvarů místností. Po vybrání tvaru, který se nejvíce podobá reálné koupelně, se objeví kolonky pro nastavení parametrů. Po zadání a odsouhlasení rozměrů se objeví tvar, který odpovídá zadaným parametrům. Následně je možné vybírat z několika záložek obsahující vybavení.

Hotový plán je možné uložit nebo vytisknout. K dispozici jsou také již přednastavené hotové plány, které je možno použít. Do plánu můžete vložit rozpočet za vybavení podle cen z e-shopu.

navrhar-koupelen

Co všechno lze v aplikaci najít?

Dostupné je veškeré koupelnové vybavení – vany, sprchové kouty, záchody, umyvadla. V nabídce je také koupelový nábytek a různé vybavení, jako jsou například zrcadla.

Pro co nejpřesnější rozměření je možné nastavit také tloušťku vnitřních zdí a rozmístění oken a dveří. Koupelna může být navrhnuta po ty nejmenší detaily.

Výběr vybavení v e-shopu

Veškeré vybavení, které bylo umístěno do plánu koupelny, je k sehnání v e-shopu. V každém plánu je možné si individuálně rozmístit nábytek a u některého sortimentu se také nabízí možnost nastavení velikosti.

Pokračujte do návrháře koupelen >>


Toto je placený reklamní článek, autor blogu nenese odpovědnost za jeho obsah. Pokud chcete vydat podobný článek s tématikou stavebnictví a bydlení, napište mi.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *